INSIKTER

Kunskapsblogg

 
Häng med bland de senaste nyheterna, trenderna och tipsen inom digital marknadsföring
Artikel
Team DigiView

Annonsering på LinkedIn: En nybörjarguide

Sociala medier växer globalt och används idag av mer än 53% av världens befolkning. Det bidrar till stora möjligheter för dig som företag att nå ut till en bred publik. Låt oss guida dig i hur du kommer igång med din annonsering i det unika karriärsnätverket: Linkedin

Läs mer
Artikel
Ellen Lidbrink

Outforskad mark: Pinterest & Twitter

Affärsmöjligheter i våra mest populära sociala medier; Facebook, Instagram och Snapchat har sedan länge varit väl bekant. Men på senare år har ytterligare möjligheter öppnats upp genom annonsering på Pinterest och Twitter. Låt oss djupdyka i varför du inte får missa dessa kanaler i din mediemix!

Läs mer
Artikel
Team DigiView

Annonsering på Snapchat – Steg för steg

Snapchat-annonser gör det möjligt att skapa varumärkeskännedom, stärka ditt engagemang och öka din försäljning. Låt oss guida dig steg för steg kring hur du går tillväga för att komma igång med din annonsering på Snapchat!

Läs mer
Artikel
Team DigiView

Annonsering på Youtube: Guide & bästa praxis

Youtube är världens andra största sökmotor och plattformen bidrar med stora möjligheter till att nå ut till en bred publik. Video växer och väcker mest engagemang och det förutspås att att över 80% av allt innehåll på nätet kommer att vara i rörligt format under år 2022. Låt oss guida dig i hur du steg för steg kommer igång med din annonsering på Youtube.

Läs mer
Insikt
Team DigiView

The 2021 Topics and Trends report från Facebook IQ.

The 2021 Topics and trends report från Facebook IQ, har samlat och analyserat ämnen och trender från Facebook och Instagram under det gångna året. Data från Europa, Nordamerika, Asien och Latinamerika har givit insikter om vilka trender som fötts under 2020 och är värda att hålla utkik efter under 2021. Rapporten är indelad i fyra övergripande kategorier; utbildning och aktivism, livsstil, teknologi och fritid.

Läs mer
Artikel
Sofia Vinsa

Digital strategi B2B: Fem framgångsfaktorer för din marknadsföring 2021

Köpbeslut inom B2B-försäljning är vanligtvis längre vilket har gjort det mer komplicerat och utmanande för beslutsfattare inom marknadsföring att ha ett långsiktigt förtroende för sin strategi i sociala medier, särskilt när man inte upplever snabba resultat i leads. Så vilka faktorer är bärande för att lyckas med sin marknadsföring i sociala medier 2021?

Läs mer

We've changed, so our website had to change too.

We are happy to announce the SocialView re-launch: DigiView Agency, a part of Recoordinate Group!