INSIKTER

Kunskapsblogg

 
Häng med bland de senaste nyheterna, trenderna och tipsen inom digital marknadsföring
Insikt
Matilda Widgren

Framtidsspaning: Shoppingbeteende 2021

Hur kommer framtidens e-handel se ut? I effekterna av den rådande pandemin digitaliserades samhället fortare än vi någonsin kunnat ana. E-handeln ökade i hög takt och fysiska butiker tappade sina mest lojala kunder. I detta blogginlägg djupdyker vi i statistiken som speglar beteendet under pandemin 2020 och vilka insikter vi tar med oss inför framtidens onlineshopping ur ett branschperspektiv.

Läs mer
Artikel
Sofia Vinsa

5 misstag B2B-bolag gör i sin betalda marknadsföring i sociala medier.

DigiViews digitala strateg Sofia Vinsa har en bred erfarenhet inom B2B-marknadsföring, vilket har bidragit med många intressanta insikter och gemensamma mönster om organisationsutmaningar. I det här blogginlägget har hon sammanställt de fem vanligaste misstagen som B2B-företag gör när det gäller betald marknadsföring i sociala medier. Låt oss se vad hon har att dela med sig av!

Läs mer
Artikel
Team DigiView

Dispo – En fluga eller nästa Instagram?

Dispo – en ny fotoapp där du kan dela nostalgiska bilder tagna av en digital engångskamera. Kommer appen att bli nya Instagram? I detta blogginlägg kommer vi dyka ned i fotoappen och spåna på dess framtid.

Läs mer
Artikel
Matilda Widgren

Kundtjänst via sociala medier: Vikten av att bygga starka kundrelationer

Har du en strategi för dina sociala medier? Toppen. Det behöver du även för att kunna leverera en bra kundservice i dina sociala kanaler. I snitt spenderar internetanvändaren närmare 2,5h i sociala medier och detta öppnar upp möjligheter för ditt företag att bygga relationer med dina kunder. I detta blogginlägg kommer vi ta en närmre titt på våra sociala kanalers funktioner när det kommer till kundservice.

Läs mer
Artikel
Team DigiView

Kom igång med din annonsering på Twitter

Dagens internetanvändare spenderar i snitt 2,5 h i sociala kanaler, därför finns det stora möjligheter för ditt bolag att synas genom att annonsera på plattformarna. På twitter finns idag över 353 miljoner aktiva användare världen över. I detta blogginlägg kommer vi djupdyka i hur du kommer igång med din annonsering på på plattformen.

Läs mer
Artikel
Team DigiView

Annonsering på LinkedIn: En nybörjarguide

Sociala medier växer globalt och används idag av mer än 53% av världens befolkning. Det bidrar till stora möjligheter för dig som företag att nå ut till en bred publik. Låt oss guida dig i hur du kommer igång med din annonsering i det unika karriärsnätverket: Linkedin

Läs mer

We've changed, so our website had to change too.

We are happy to announce the SocialView re-launch: DigiView Agency, a part of Recoordinate Group!