INSIKTER

Kunskapsblogg

 
Häng med bland de senaste nyheterna, trenderna och tipsen inom digital marknadsföring
Artikel
Totte Annerbrink

Läget för kreativt innehåll i en föränderlig digital värld

Mycket har hänt den senaste tiden och när det kommer till att skapa bra kreativt innehåll gäller det att ha koll på läget. I detta inlägg har vi samlat några av de viktigaste och största förändringar nedbrutet per plattform från det senaste året. Detta är viktig nyckelinformation för att du ska veta hur du bör tänka kring kreativt innehåll och fortsätta vara effektiv i en digital värld som hela tiden förändras.

Läs mer
Insikt
Team DigiView

Hallå där framtiden: AR & VR – nya dimensioner av kommunikation

Facebook IQ analyserar trender som tar fart över deras plattformar runt om i världen och skapar en förståelse av det som driver över 3 miljarder människor och miljontals företag framåt, och det sker skiften som påverkar vår framtid. Vi har sammanfattat rapporten “Hello Future – AR & VR: New dimensions of connection” av Facebook IQ från juni 2021, där de har analyserat framtiden för AR och VR. Trevlig läsning!

Läs mer
Insikt
Team DigiView

10 e-handelstrender du behöver känna till under 2021

Mycket har hänt inom e-handelsbranschen i och med samhällets digitalisering. Under de senaste 20 åren har e-handelsbranschen genererat över 2 biljoner dollar i försäljning världen över. Detta medför givet ett konkurrenskraftigt klimat. Så hur skall du som e-handlare förhålla dig till detta? I denna artikel har vi samlat 10 trender som du som e-handlare behöver ha koll på för att ta mark under 2021.

Läs mer
Insikt
Team DigiView

DigiView sommarläsning: En samling av vårens nyheter, trender och insikter

Sommaren närmar sig med stormsteg och medielandskapet börjar sakta men säkert förbereda sig inför sommarledighet. Kanske planerar du att slöläsa igenom den gångna vårens senaste nyheter och fräscha upp minnet inför hösten? Låt oss göra det enkelt för dig – I detta blogginlägg summerar vi vårens mest populära artiklar, trender, nyheter samt insikter och kunskapswebinar från medarbetarna på DigiView. Trevlig läsning – och sommar!

Läs mer
Nyheter
Matilda Widgren

Twitter testar annonsering i Fleets

Fleets som är Twitters kopia av Instagram Stories och Snapchat lanserades i november 2020. Nu meddelar Twitter att det är dags att öka affärsmöjligheterna genom att betatesta annonsering i formatet. I denna artikel kommer du få veta mer om hur annonsformatet kommer att fungera.

Läs mer
Nyheter
Matilda Widgren

LinkedIn släpper nya funktioner för organiska inlägg & digitala event

LinkedIn har tagit fram nya funktioner för att hjälpa dig som marknadsförare att få en större räckvidd av dina organiska inlägg som presterar bra samt kunna nå ut till en bredare målgrupp med dina digitala evenemang. I denna artikel kikar vi på hur de nya funktionerna fungerar och hur de kan öka engagemanget av dina organiska inlägg och digitala evenemang.

Läs mer
Artikel
Team DigiView

Annonsering på Facebook & Instagram

Sociala medier växer globalt och används av mer än 53% av världens befolkning idag. Detta bidrar till stora möjligheter för ditt företag att nå ut till en bred publik. I detta blogginlägg kommer vi att gå igenom steg för steg hur du går tillväga när du vill komma igång med att annonsera i de största sociala kanalerna: Facebook och Instagram.

Läs mer