INSIKTER

Kunskapsblogg

 
Häng med bland de senaste nyheterna, trenderna och tipsen inom digital marknadsföring
Insikt
Team DigiView

DigiView sommarläsning: En samling av vårens nyheter, trender och insikter

Sommaren närmar sig med stormsteg och medielandskapet börjar sakta men säkert förbereda sig inför sommarledighet. Kanske planerar du att slöläsa igenom den gångna vårens senaste nyheter och fräscha upp minnet inför hösten? Låt oss göra det enkelt för dig – I detta blogginlägg summerar vi vårens mest populära artiklar, trender, nyheter samt insikter och kunskapswebinar från medarbetarna på DigiView. Trevlig läsning – och sommar!

Läs mer
Nyheter
Matilda Widgren

Twitter testar annonsering i Fleets

Fleets som är Twitters kopia av Instagram Stories och Snapchat lanserades i november 2020. Nu meddelar Twitter att det är dags att öka affärsmöjligheterna genom att betatesta annonsering i formatet. I denna artikel kommer du få veta mer om hur annonsformatet kommer att fungera.

Läs mer
Nyheter
Matilda Widgren

LinkedIn släpper nya funktioner för organiska inlägg & digitala event

LinkedIn har tagit fram nya funktioner för att hjälpa dig som marknadsförare att få en större räckvidd av dina organiska inlägg som presterar bra samt kunna nå ut till en bredare målgrupp med dina digitala evenemang. I denna artikel kikar vi på hur de nya funktionerna fungerar och hur de kan öka engagemanget av dina organiska inlägg och digitala evenemang.

Läs mer
Artikel
Team DigiView

Annonsering på Facebook & Instagram

Sociala medier växer globalt och används av mer än 53% av världens befolkning idag. Detta bidrar till stora möjligheter för ditt företag att nå ut till en bred publik. I detta blogginlägg kommer vi att gå igenom steg för steg hur du går tillväga när du vill komma igång med att annonsera i de största sociala kanalerna: Facebook och Instagram.

Läs mer
Nyheter
Matilda Widgren

Äntligen kommer den populära ljudappen Clubhouse till Android

Många Android-användare har väntat tålmodigt på att Clubhouse skall släppa en app-version för dem. Ett år efter att appen lanserades för IOS så händer det – användare i USA var först ut att få testa en betaversion. I denna artikel får du läsa mer om hur lanseringen för Android har gått för Clubhouse.

Läs mer
Nyheter
Matilda Widgren

TikTok testar ett nytt rekryteringsverktyg

Det rörliga formatet växer och TikTok verkar beta-testar ett nytt rekryteringsverktyg för några utvalda företag, vilket kommer bli en tjänst som riktar sig främst till generation Z. I denna artikel får du läsa mer om hur den nya tjänsten kommer att fungera.

Läs mer
Nyheter
Matilda Widgren

Youtube Shorts lanseras för kreatörer i USA

Den engagemangsdrivna kanalen TikTok inspirerar Youtube till att prova ett nytt format som innefattar korta vertikala videoklipp. Youtube Shorts är nu tillgängligt i både Indien och USA. Läs mer om det nya formatet i denna artikel.

Läs mer

We've changed, so our website had to change too.

We are happy to announce the SocialView re-launch: DigiView Agency, a part of Recoordinate Group!