INSIKTER

Kunskapsblogg

 
Häng med bland de senaste nyheterna, trenderna och tipsen inom digital marknadsföring
Nyheter
Matilda Widgren

Äntligen kommer den populära ljudappen Clubhouse till Android

Många Android-användare har väntat tålmodigt på att Clubhouse skall släppa en app-version för dem. Ett år efter att appen lanserades för IOS så händer det – användare i USA var först ut att få testa en betaversion. I denna artikel får du läsa mer om hur lanseringen för Android har gått för Clubhouse.

Läs mer
Nyheter
Matilda Widgren

TikTok testar ett nytt rekryteringsverktyg

Det rörliga formatet växer och TikTok verkar beta-testar ett nytt rekryteringsverktyg för några utvalda företag, vilket kommer bli en tjänst som riktar sig främst till generation Z. I denna artikel får du läsa mer om hur den nya tjänsten kommer att fungera.

Läs mer
Nyheter
Matilda Widgren

Youtube Shorts lanseras för kreatörer i USA

Den engagemangsdrivna kanalen TikTok inspirerar Youtube till att prova ett nytt format som innefattar korta vertikala videoklipp. Youtube Shorts är nu tillgängligt i både Indien och USA. Läs mer om det nya formatet i denna artikel.

Läs mer
Insikt
Matilda Widgren

Senaste söktrenderna på Pinterest sträcker sig bortom pandemin

Pandemin har över ett års tid begränsat vår vardag, vilket har gjort oss mer kreativa än någonsin. Hemmaprojekt har bland annat varit en stigande trend, som tycks stanna ett tag till. Däremot drömmer vi oss också bort till att resa och att umgås med människor. Låt oss ta en närmare titt på de senaste söktrenderna på Pinterest!

Läs mer
Nyheter
Team DigiView

Instagram testar annonsering i Reels

Instagram tycks testköra annonsering i Reels – Indien, Brasilien, Tyskland och Australien är först ut att låta kreatörer skapa annonser i formatet innan det förhoppningsvis öppnas upp för fler länder under de kommande veckorna.

Läs mer
Nyheter
Matilda Widgren

Facebook avvecklar sitt fristående verktyg: Facebook Analytics

Efter den 30 juni 2021 kommer Facebooks fristående verktyg Facebook Analytics att avvecklas och Facebooks andra företagsverktyg: Facebook Business Suite, Ads Manager & Events manager kommer att ersätta verktyget. I denna artikel djupdyker vi i hur du använder dessa verktyg för att fortsatt följa upp på dina annonskampanjer och digitala närvaro.

Läs mer
Nyheter
Matilda Widgren

TikTok introducerar leadsgenerering för annonsörer

TikTok lanserar en ny annonsfunktion som på effektivt sätt skall hjälpa annonsörer skapa leadsgenererande annonser. I denna artikel får du läsa mer om hur ditt bolag kan använda den nya funktionen för att utöka din kundbas och lättare driva antalet konverteringar via plattformen.

Läs mer