TJÄNSTER

Ta din digitala marknadsföring till nya höjder

Fullfjädrad expertis inom digitala kundresor via sociala medier, sök, display & online video.

En glimt av vårt index baserat på 1000+ kampanjer i sociala medier

INDEX

B2B

- 0 %
Genomsnittlig sänkt kostnad per lead
+ 0 %
Genomsnittlig ökning av leads
+ 1 pts
Genomsnittlig ökning av annonskännedom

INDEX

B2C

+ 0 %
Genomsnittlig ökning av ROAS
- 0 %
Genomsnittlig sänkt CPM
+ 1 %
Genomsnittlig engagemangsgrad

VÅR BEVISADE MODEL FÖR

Digitala kundresor

Det faktum att arbeta efter en komplett marknadsföringstratt är i nutid inte längre någon nyhet. Men förmågan att strategiskt nyttja dagens annonseringsverktyg med dess maximala kapacitet och enorma mängd data anpassat för tillväxt återstår i många fall som outforskad potential. Med vår breda erfarenhet inom en rad olika branschsegment, år av modellering och vetenskapliga tester samt partnerskap med några av världens ledande plattformar – vågar vi påstå att våra komponenter av tjänster för skalbara och lönsamma digitala kundresor är en av branschens mest pålitliga modeller. Låt oss berätta mer nedan! 

Digital strategi

Vi har stark erfarenhet av att anpassa affärsmål inom marknadsföring, försäljning, it och ledning med digitala kundresor. Detta gör vi genom att vägleda er inom vilka KPI’er och identifierad taktik som speglar en faktisk effekt på er verksamhet för att få ut maximalt resultat av er marknadsföringsbudget. En stor del handlar om att strategiskt allokera er investering över olika marknader och affärsområden, definiera rätt kommunikation för respektive målgruppssegment, säkerställa skalbara tekniska fundament och hitta den optimala mediemixen för just er affär bland en mängd digitala marknadsföringsplattformar. Bara en genomtänkt strategi, kan skapa verklig magi.  

Kreativt koncept & innehåll

En komplett digital kundresa kräver kraftfullt innehåll som delvis engagerar men också påverkar din målgrupps beteende och intention långsiktigt. Med vår data-drivna inställning skapar vi kreativa koncept baserat på digitalt användarbeteende, noggranna A/B-tester av hypoteser och insikter kring tidigare samt aktiv annonsering. Fortsättningsvis hanterar vi din annonsproduktion bestående av video, foto och rörlig design som är 100% anpassat för varje kanal, målgrupp och steg i kundresan. Vi kallar det data-driven kreativitet, som faktiskt fungerar.

Mediaplanering & annonsköp

Vår ambition är tydlig, att öka din lönsamhet genom att hjälpa dig nå din målgrupp på ett av de mest kostnadseffektiva sätten. Därför fattar vi alla beslut på fakta före magkänsla och prioriterar att allokera din marknadsföringsbudget där vi identifierar störst affärsvärde för din verksamhet. Detta gör vi genom en noggrann mediaplanering av kombinerade räckvidds- och konverteringskampanjer i höguppmärksammade medier som: Facebook, Instagram, Google, Youtube, Snapchat, Twitter, LinkedIn, Pinterest, TikTok, Tinder, Apple etc. Arbetet omfattar löpande medieplanering, optimering, hantering av A/B-tester, skalbar målgruppssegmentering och utvärdering av ROI avseende dina såväl kortsiktiga som långsiktiga KPI:er.

Rapportering & analys

Med hjälp av data-drivna mätmetoder kan vi stärka din marknadsföringsstrategi på riktigt. Vår uppgift är att löpande kartlägga data och identifiera insikter som gör det möjligt för oss att kontinuerligt förbättra prestationen av din marknadsföring. Baserat på våra samlade insikter, omsätter vi dessa till konkreta handlingsplaner som härefter förverkligas i vårt fortsatta kampanjarbete. Vi vet att visualisering av resultat på ett användarvänligt sätt är extremt värdefullt för att bidra till både beslutsfattande underlag och effektivitet i er organisation. Därför hjälper vi er med skräddarsydda rapporteringsvyer för era specifika verksamhetsmål och publik, hela vägen från ledningsnivå till marknads- och kommunikationsteam. 

Plattformar vi bemästrar

Kontakta oss!

Är du nyfiken på DigiView och hur vi kan hjälpa dig accelerera din tillväxt via digital marknadsföring?

Hör av dig så lovar vi att återkoppla så snart vi kan!

RING
08-410 33 787

BESÖK
Sveavägen 59
113 59, Stockholm