INSIKTER

Kunskapsblogg

 
Häng med bland de senaste nyheterna, trenderna och tipsen inom digital marknadsföring
Insikt
Team DigiView

Vad är Libra? Allt du behöver veta om Facebooks nya kryptovaluta

År 2020 lanserar Facebook för första gången sin egen kryptovaluta kallad Libra med ambitionen att skaka om världens ekonomi. Libras mission är att forma en global valuta och infrastruktur där Facebooks miljarder användare ska ha möjligheten att göra transaktioner världen över. Låt oss djupdyka i Libra!

Läs mer
Nyheter
Felicia Holte

Kjell & Company inleder samarbete med SocialView!

Det har varit ett händelserikt år för Kjell & Company. Teknikjätten har bland annat värvat Eric Lundberg, tidigare marknadsdirektör för Apoteket AB, som ny VD. De har slagit försäljningsrekord efter en stark julhandel och etablerat nya koncept såsom hemleverans inom en timme på utvalda områden i Sverige. Tillsammans med Avensia står dessutom lanseringen av en helt ny nätbutik runt hörnet. I samband med storsatsningen på den digitala kundupplevelsen blir SocialView partnern som ska ansvara för att driva affären via sociala medier.

Läs mer
Nyheter
Felicia Holte

Epicenter expanderar i Europa: Väljer SocialView som internationell partner för sociala medier

Epicenter är ett digitalt innovationshus – en community där snabbväxande digitala företag, innovatörer, intraprenörer och storbolag möts för att samarbeta, utvecklas och växa. Under 2018 expanderade Epicenter till Oslo, Helsingfors och Amsterdam och har numera 6000+ medlemmar. Epicenter är också en plats för alla som är intresserade av framtidens frågor kring digital transformation och ny digital, teknik med flera hundra kunskapsdrivna event per år. För att växa ytterligare och öka varumärkeskännedom blir SocialView partner med ansvar för att driva affären internationellt via sociala medier.

Läs mer
Nyheter
Felicia Holte

Efter 100 år i branschen: Kemetyl gör sin första produktlansering tillsammans med SocialView

Som branschledande har Kemetyls marknadsföring historiskt sett fokuserat på återförsäljare för att säkra sin plats på hyllan. Varumärket står idag inför ett generationsskifte och på grund av en betydande ökad andel private labels på marknaden siktar nu Kemetyl mot att modernisera sin kommunikation. mot slutkonsument, öka populariteten kring varumärkets sortiment och i samband med detta satsa starkare i sociala medier med SocialView som huvudsaklig partner för insatsen.

Läs mer
Nyheter
Felicia Holte

Vinnare: Årets unga företagare i Stockholms stad!

Onsdagen den 15 maj korades Årets Unga Företagare i Stockholms stad under festliga former på van der Nootska palatset på Södermalm. I sällskap med andra fantastiska nominerade stod till sist Andreas Bengtsson och Marcus Smith som vinnare.

Läs mer
Nyheter
Felicia Holte

Aimo – Stockholms nya bildelningstjänst, väljer Socialview som byrå!

Idag rullar 300 aimo ut på Stockholms gator, stans första eldrivna bildelningstjänst.
Lagom till att största konkurrenten DriveNow lägger ner och nya mobilitetstjänster som Voi tar allt starkare positioner på marknaden initieras aimo’s storsatsning i sociala medier. En lanseringskampanj med starkt konverterings- och lojalitetsfokus som har arbetats fram av team SocialView tillsammans med gänget på aimo redan sedan sommaren.

Läs mer
Nyheter
Team DigiView

SocialView flyttar huvudkontoret till Stockholm!

SocialView har under de senaste åren haft en fantastiskt spännande och expansiv resa. Sedan 2014 har vi expanderat till totalt 16 medarbetare och inte minst haft möjligheten att växa tillsammans med våra grymma kunder! I januari 2017 slog vi upp dörrarna till Stockholmskontoret då majoriteten av våra uppdrag var lokaliserade i huvudstaden. Med det sagt har SocialView idag beslutat att fortsätta expansionen i Stockholm och därmed flytta hela verksamheten i Kalmar till nya huvudkontoret i Stockholm på Norrlandsgatan 22!

Läs mer
Nyheter
Felicia Holte

O’Learys Trademark väljer SocialView som partner för sociala medier

Resan med O’Learys tog sin start redan år 2015 i Kalmar. SocialView’s första uppdrag var marknadsföringen för den lokala restaurangen i Kalmar. O’Learys Kalmar hade stora visioner om att att locka en yngre målgrupp, bredda varumärkets associationer och driva hela affären i sociala medier. SocialView tog sig an uppdraget i form av ett nattklubbskoncept tillsammans med en övergripande strategi för restaurangen innefattade både produktion och distribution. Insatserna resulterade i en omsättningsökning utöver det vanliga och vår resa tillsammans tog en rejäl fart.

Läs mer
Nyheter
Felicia Holte

SocialView besöker Facebooks HQ i Dublin!

Länge har vi predikat för att Facebook inte är den “fluga” som så länge varit ett hett diskussionsämne i den traditionella mediavärlden. Med 2 miljarder användare och ett två dagars besök på huvudkontoret i Dublin är det tydligare än någonsin att Facebook är mer än “bara” några appar i din mobil. Vår partner Johnny tar oss igenom huvudkontoret, här i deras Showroom för olika Business Success Stories på Facebook & Instagram.

Läs mer
Nyheter
Team DigiView

Vinnare: Årets Raket!

Årets Raket har intagit marknadsföringsbranschen med stormsteg. Under förra året visade de var skåpet ska stå och har verkligen vågat satsa. Bolaget har ökat sin omsättning med över 300 procent under 2016, med visionen att förändra marknadsföringsbranschen med sikte att bygga en arbetsplats för nästa generation!

Läs mer