OM OSS

Din oberoende partner för smarta medieköp & effektiv kommunikation

En Nordisk digital marknadsföringsbyrå – med passion för tillväxt.

VÅR

Vision

DigiView består av ett team hungriga pionjärer och digitala specialister med en gemensam vision: Att utmana marknadsföringsbranschen samtidigt som vi skapar en arbetsplats för nästa generation.

Vi anser att digital marknadsföring ska vara lönsamt och kärnan i din tillväxt. Vår passion ligger därför i att på djupet förstå hela din verksamhet och prioritera att hitta var, när och hur digital marknadsföring kommer bidra med störst värde för din investering.

Så här är vi, en oberoende byrå med fullfjädrad digital kompetens, som drivs av din tillväxt och kundupplevelse. Som lovar att utmana ditt marknadsföringsperspektiv och ge dig rätt förutsättningar till bättre affärsbeslut där vår data-drivna och transparenta attityd är central.  

Häng på, tillsammans formar vi resan mot att bli Nordens ledande, men kanske framförallt – mest schyssta och pålitliga partner inom affärsdriven digital marknadsföring!  

Play Video

Om oss

Vi är en nordisk marknadsföringsbyrå som brinner för datadriven marknadsföring och tillväxt i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens ledande experter inom digital marknadsföring med hjärtat i sociala medier. sök, online video och display. 

VÅR

Filosofi

Vår samarbetsfilosofi är utformad för att hjälpa dig uppnå hållbar tillväxt på såväl kort som lång sikt genom att fokusera på fyra bärande byggstenar:

100% data-drivna

 
En data- och vetenskapscentrerad inställning i varje strategiskt beslut

100% transparens

Fulländad transparens med ambitionen att lära tillsammans och bygga långsiktiga relationer

100% oberoende

Ärlig rådgivning av medieköp & kanalval som bidrar med faktiskt affärsvärde för din verksamhet och tillgodoser din investering sin fulla potential

100% kvalitet

En dynamisk förlängning av ditt existerande marknadsteam som kontinuerligt söker efter nya utvecklingsmöjligheter och jagar perfektion 

Recoordinate group

DigiView är en del av Recoordinate group, bestående av ett gäng data-drivna managementkonsulter med en gemensam passion för kundupplevelen. Tillsammans fokuserar vi på att hjälpa företag nå sin fulla potential genom digital strategi & transformation, organisationsutveckling, data & analys med målet att skapa tillväxt och affärsflexibilitet. 

Kontakta oss!