KREATIVA TJÄNSTER

Från idé till innehåll

Vi kan hjälpa dig med allt från fotografering och animation till att bygga AR-linser eller hjälpa er sätta upp digitala webinar.

Vad vi gör

Behöver ni fånga ett ögonblick, en produkt eller ett leende? Vi kan vara behjälpliga med porträtt av såväl medarbetare som produkter eller event. Postproduktionen inkluderar förstås förstklassig redigering och retuschering baserat på ert specifika behov — oavsett om materialet är ämnat för er webbplats, sociala medier, intern användning eller andra medier.

Visste du att 72% hellre vill lära sig om en produkt eller tjänst via video? Vi erbjuder fullfjädrad videoproduktion hela vägen från idé till redigering – 100% anpassat för en digital värld där uppmärksamhet och engagemang är centralt. Vare sig det gäller nytt innehåll till sociala medier, filmning av evenemang eller produktion av instruktionsvideos kan vi vara behjälpliga! 

Med vår digitala expertis kan vi hjälpa ditt företag att komma igång med egna webinar och designa tillhörande presentationer med det där lilla extra. Vi listar den bäst lämpade tekniken för er och hjälper till med implementation. Vi kan också ta fram grafik och annat material för er specifika sändning. Du har vår support lättillgänglig längst hela processen! 

Animation är en given metod för att sticka ut. Vi kan se till att din webbplats får ett ansiktslyft med hjälp av rörliga effekter, illustrationer eller logotyp likt vår egen här ovan. Vi kan också utöka arbetet med din varumärkesprofil i digitala medier genom 2D/3D. Vad sägs om en informationsvideo av din tjänst/produkt eller rörliga mockups och resurser för sociala medier?

Sociala medier har gett oss nya möjligheter till att vara kreativa och skapa uppmärksamhet med hjälp av AR-linser och filter. För kanaler såsom Snapchat och Instagram kan vi designa en interaktiv upplevelse – oavsett om målet är varumärkeskännedom eller engagemang. Ett perfekt medel för bland annat produktlanseringar eller geografiska event! 

Behöver ni en ny logotyp eller till och med en helt ny brandbook? Kanske en uppsättning av fräscha nya ikoner och en ny färgpalett? Baserat på dina behov kan vi skissa, iterera och designa för att ge ditt varumärke och innehåll ett ansiktslyft!

Utvalt arbete

Den kreativa processen

Vi vill hjälpa dig att expandera ditt varumärke och din närvaro med hjälp av digitala medier och kreativt innehåll.

Vi gör detta genom att följa våra fyra kärnvärden och använda dem som en del av den kreativa processen.

Vi samarbetar
Vi utmanar varandra
Vi skapar för uppmärksamhet
Vi säkerställer kvalité

Detta är den kreativa metoden på DigiView och vi strävar alltid efter att göra dig nöjd genom hela resan — när du väljer oss som din nya kreativa partner!

filmstaden_logotyp
incharge_logotyp
scandinavian photo_logotyp
batiste_logotyp
quinyx_logotyp
wateraid_logotyp
office depot_logotyp
vaam_logotyp
safeline_logotyp
digiplex_logotyp
epicenter_logotyp
svevia_logotyp
aimo_logotyp
biogaia_logotyp
bravo_logotyp
kjellco_logotyp
lensway_logotyp
olearys_logotyp
filmstaden_logotyp
incharge_logotyp
scandinavian photo_logotyp
wateraid_logotyp
office depot_logotyp
epicenter_logotyp
svevia_logotyp
aimo_logotyp
bravo_logotyp
kjellco_logotyp
lensway_logotyp
olearys_logotyp

Boka ett möte

Är du nyfiken på våra kreativa tjänster och vill ha vår hjälp för att utöka din digitala varumärkesnärvaro med kreativt innehåll?

Fyll i formuläret med relevant information så att vi vet hur vi bäst ska hjälpa dig. Vi lovar att återkomma till dig så snart som möjligt!

TELEFON
Du kan ringa oss dygnet runt, året runt.
08-410 33 787

BESÖK
Sveavägen 59
113 59, Stockholm