Sveriges bevisligen billigaste

 

Bläckpatroner
-Canon
-Epson
-HP
-Lexmark
-Oki
-Xerox
-Brother
-Tomma Patroner

CFS-System
Upplösning
RefillDiskussion
Refilltips
Refillinstruktioner
Epost

 52109302

Ta en vass tunn kniv och skär loss det gröna locket, börja i ett hörn och skär runt var försiktig så att det ej spricker.Du ser var varje färg skall vara på bilden.

  Vik ihop ett tjockt lager med hushållspapper och ställ patronen på det med skrivarhuvudet (där bläcket kommer ut) tryckt mot papperet.

Obs patronen skall vara tryckt mot papperet hela tiden.Tag ur kolven ur sprutan,Sätt fast kanyl röret (nålen) på sprutan genom att vrida fast. Stick ner nålen i det hål som motsvarar färgen du tänker börja med ,ända till botten, Stick ner nålen och vinkla nålen något mot mitten i botten.

Häll i ca 6 ml bläck i sprutan med hjälp av en annan spruta eller en fin tratt. Nu sjunker bläcket av sig själv mycket långsamt ner i kammaren,om det ej sjunker dra upp nålen ca 2 mm om det ej sjunker då heller så får du börja om ,dra upp ,häll tillbaka ,ta loss nålen och skölj ur nålen så att det går fritt, försök igen.när man blir van kan man ladda alla samtidigt se bild. 
Obs patronen skall vara tryckt mot papperet hela tiden.

om du ser att bläcket börjar att visa sig där uppe där du fyller på så sluta genast att fylla på.

Lyft av patronen och torka genast av skrivarhuvudet så att färgerna ej blandas.

Gör ett avtryck mot skrivhuvudet (där bläcket kommer ut) med hushållspapper
kolla så att du får ett tydligt avtryck av cyan magenta och yellow på en bit hushållspapper, om det saknas någon färg kolla på länken nedan.

Locket kan du tejpa fast.

Om det saknas någon färg när du provkör den i skrivaren trots bra avtryck, tag då genast ur patronen och torka av den ställ den på ett tjockt ihoprullat hushållspapper i max 10 minuter(överskottsbläck)

 Funkar patronen dåligt efter refill ? gå in på: refilltips

Till Förstasidan

Sveriges bevisligen billigaste                     bläckpatroner -alla priser inkl. moms o frakt

Copyright © 2001 Digiview
Sidan syns bäst med IE 4.0 eller högre..
Design by Maboj's